Cum devin membru al Asociaţiei CCSISEO?

Încă de la înfiinţarea Asociaţiei CCSISEO, înscrierea ca membru al Asociaţiei CCSISEO se poate face exclusiv online prin completarea formularului de înscriere de mai jos, formular prin intermediul căruia fiecare viitor membru îşi va putea crea un cont personal pe platforma Asociaţiei CCSISEO. După completarea formularului de adeziune (disponibil - aici), încărcarea acestuia şi a CV-ului în platformă, interviu şi plata cotizaţiei, primul statut al unui membru al Asociaţiei CCSISEO este de membru simpatizant; excepţie fac membrii fondatori şi membrii de onoare.

Un membru simpatizant poate deveni, la cerere, membru cu drepturi depline după cel puţin 1 an de la înscrierea ca membru în asociaţie, dacă a dovedit, pe perioada anterioară, implicare în organizări, participări relevante la evenimentele Asociaţiei CCSISEO.

Din contul personal, titularul acestuia poate vedea care este statusul referitor la data interviului, plata cotizaţiei, aprobarea/validarea calităţii de membru, poate descărca certificatul de membru, etc.


Taxă de înscriere

* Taxa include cotizaţia pe 2024, certificat on-line (descărcabil din platformă din contul personal) care să ateste calitatea de membru, accesul la diverse materiale promoţionale, precum şi invitaţia de participare la evenimentele Asociaţiei CCSISEO.
Cotizaţie de membru pentru 2024* până la data de 31.03.2024 [lei] după la data de 31.03.2024 [lei]
Membru fondator 150 165
Membru cu drepturi depline 150 165
Membru simpatizant 100 110
Membru de onoare 100 110

Modalităţi de plată

Cotizaţiile de membru pot fi achitate:

Cerinţe

Formular de adeziune
Curriculum Vitae
Interviu
Cotizaţie

Înscriere

Completează formularul de înscriere!

Beneficii

Dezvoltare personală
Parteneriate
Networking
Dezvoltare profesională
Observaţie: Calitatea de membru al Asociaţiei CCSISEO este valabilă pentru anul în curs (până la finele lunii decembrie) şi este activată după validarea înscrierii!