Despre Adrian Cheregi...

Despre Adrian Cheregi...

Despre Adrian Cheregi... omul din culise, care face ca lucrurile să meargă, iar amintirile să rămână peste timp… memorabile…

Motto-ul Asociaţiei Clusterul de Cercetări Ştiinţifice, Inovare şi Studii Europene din Oradea (Asociaţia CCSISEO), pe care am onoarea să o coordonez, este: “Eu sunt ceea ce sunt datorită a ceea ce suntem noi toți.”
Pe unii dintre noi ne vedeți imediat ce deschideţi pagina de prezentare a asociaţiei sau pagina de Facebook, pe majoritatea ne vedeți și auziți explicând, dansȃnd, recitȃnd,…, în cadrul diverselor evenimente ale asociaţiei, dar există colegi ai noștri care apar foarte rar sau chiar deloc ȋn fotografii sau filmări. Ei sunt oamenii fără de care nu ne-ați vedea și auzi nici pe noi.
Unul dintre aceştia este Adrian Cheregi.
Parafrazând cele exprimate în motto-ul nostru am putea spune: Noi suntem ceea ce suntem în galeriile de imagini şi înregistrările pe care le vedeţi, datorită a ceea ce este Adi.
Adi este întotdeaună prezent. Doar că nu îl prea vedeţi. El zâmbeşte, râde cu noi, ne face semne, ne ajută, e … Adi.
Nicio activitate nu începe până când Adi nu a verificat aparatura, unghiurile de lumină, succesiunea de imagini, etc.
La sfârşitul evenimentelor, când toata lumea se împrăştie şi revine la preocupările cotidiene, Adi rămâne ore întregi, să proceseze imaginile, să monteze secvenţele….
Cine este Adi, altul decât cel care pozează şi realizează video-uri ale asociaţiei?
Adi este un fost student al meu, absolvent de studii de licenţă şi masterat la Facultatea de Inginerie Energetică şi Management Industrial din cadrul Universităţii din Oradea, în prezent inginer proiectant la SC Climarol Prest SRL şi Specialist/Responsabil pagină web în cadrul Departamentului de Marketing, Imagine, Comunicare şi Fundraising al asociaţiei noastre.
L-am cunoscut pe Adi în urmă cu 5 ani…în sala de curs, timid, cuminte, dar cu o privire curioasă, dornică de cunoaştere, de nou…; mi-au plăcut reacţiile din privirea lui, răspunsurile la diverse problematici…
l-am întrebat într-o pauză de pasiunile lui extraşcolare şi, am aflat că sunt multiple…vorbitor de limbă engleză, japoneză, maghiară, pasionat de programare, de tot ce ţine de lumea tehnologiei, de citit, jocuri, vizionare filme şi multe altele…M-am convins rapid că este şi un student excelent..
Astfel, m-a surprins în mod plăcut şi de atunci a început colaborarea noastră…l-am cooptat în centrul studenţesc pe care-l înfiinţasem de curând şi…am dat startul extragerii din Adi a tot ceea ce este mai util, bun şi frumos, în încercarea de a-l scoate la lumină, de a-l face cunoscut. Iar lanţul realizărilor a început: zeci de premii la simpozioane studenţeşti, lucrări ştiinţifice publicate, participare în cadrul diverselor proiecte, dar şi în comitetele de organizare ale diverselor evenimente, nota 10 la licență, nota 10 pentru elaborarea unei disertaţii la master, pe care am avut bucuria de a o coordona, care a avut ca finalitate realizarea unei machete de casă inteligentă, etc, toate acestea aducându-i şi satisfacţii de genul: burse de performanţă pentru performanţele ştiinţifice, activităţile extracurriculare şi de voluntariat, Diplomă de excelenţă acordată de Asociaţia Generală a Inginerilor din România (AGIR) – Filiala Arad pentru performanţele deosebite obţinute în activitatea de cercetare ştiinţifică, etc.
Pasionat şi de realizare pagini web, Adi a realizat şi întreţine pagina web a asociaţiei noastre cu mult profesionalism: https://www.ccsiseo.ro/, acum fiind la etapa de a traduce pagina web în limba engleză.
Un tânăr autodidact, punctual, parolist, cu un bun simţ ieşit din comun, de o inteligenţă sclipitoare, sufletist, răbdător...sunt câteva cuvinte cheie despre Adi, tânărul pe care l-am învăţat multe, dar de la care, la rându-mi, am învăţat multe...
Mă bucură mult colaborarea cu Adi, aidoma colaborării cu toţi tinerii deosebiţi care s-au alăturat asociaţiei noastre...
Data viitoare, când mai urmăriţi o înregistrare a unei activităţi a Asociaţiei CCSISEO, să ştiţi că în spatele ei a fost şi de această dată, Adi.
Episodul de astăzi al asociaţiei se termină cu o surpriză a noastră pentru Adrian Cheregi…omul din culise, care face ca lucrurile să meargă, iar amintirile să rămână peste timp… memorabile…
Video: aici

Președinte Asociația CCSISEO,
Simona Dziţac

Pingbacks are open.

Trackback URL